Zakelijke klanten

Verhuizen van uw inventaris

Het verhuizen van een bedrijf is geen gemakkelijke klus. Vooral als u nog het een of andere te regelen heeft voor uw bedrijf. Met jaren ervaring zijn wij als Berat Transport & Verhuizingen, u graag van dienst.

Ons team neemt uw verhuizing graag volledig uit handen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuizing van uw inventaris en kunt u zich bezig houden met uw bedrijf.

Verhuizing naar het buitenland

Gaat u uitbreiden? En wilt u uw bedrijf naar het buitenland verhuizen? Geen probleem. Ook in het buitenland verlenen wij onze diensten. Zo hoeft u niet op zoek te gaan naar een verhuisbedrijf in het buitenland.

Vooraf uw verhuizing

Ons doel is om onze zakelijke klanten de service te bieden die zij van ons verwachten. De bedrijfsverhuizing moet derhalve wel vlekkeloos verlopen. Daarvoor is het belangrijk om alles vooraf in te plannen. Indien mogelijk komen onze experts vooraf bij u langs om een voorlopige analyse op te stellen (alleen binnen Amsterdam en omstreken). Dit bespreken wij op de dag zelf met onze team. Naast de efficiëntie die het oplevert, gaan wij hierdoor zorgvuldiger te werk.

Systematisch te werk tijdens uw verhuizing

U hoeft niet veel onderzoek te doen om het beste verhuisbedrijf te vinden. Ons team bestaat uit experts die hun werk eigen hebben gemaakt. Bij elk team is een verantwoordelijke aangesteld door ons bedrijf. Deze persoon is uw aanspreekpunt en verzorgt de algehele verhuizing.

De dag van de verhuizing / werkwijze

Op de dag van de verhuizing beginnen wij op locatie met het inventariseren van uw eigendommen. Vervolgens pakken wij het benodigde in met verhuisdekens en sterk wikkelfolie. Indien nodig worden er meubels gedemonteerd. Als alles gereed staat om vervoert te worden, gaan de verhuizers aan de slag met het inladen van de verhuiswagen. Mocht u een verhuislift hebben gehuurd, dan wordt die eerst opgesteld. Bij het inladen wordt er gebruikt gemaakt van verhuisdekens. Tot slot wordt alles vastgezet met spanbanden.

Op het afleveradres worden eerst de verhuiswagen en -lift op de juiste plek geplaatst. Vervolgens gaan de verhuizers zorgvuldig aan de slag met het uitladen van uw spullen. Mocht u bepaalde wensen hebben over de standplaats van uw spullen, dan kunt u dat bij hen aangeven. Advies is wel om het op uw spullen te noteren. Zo bespaart u tijd en voorkomt u miscommunicatie.

Tot slot kunt u met de contactpersoon een rondje door het huis lopen om te kijken of alles naar wens is. Zo nodig zullen de verhuizers uw spullen verplaatsen.

Verzekerd tijdens het verhuizen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Natuurlijk proberen wij dat zoveel mogelijk te voorkomen. Het is echter wel belangrijk dat als het gebeurd, het wel op de juiste manier wordt opgelost. Daarom hebben wij ervoor gekozen om al uw spullen vooraf te verzekeren. Mocht er dus wat gebeuren met uw spullen, dan lossen wij dat netjes op.

Ontheffing binnen Amsterdam

Binnen Amsterdam beschikken wij over een RVV-ontheffing. Daardoor kunnen wij in Amsterdam parkeren op de stoep, fietspad en plekken waar anderen normaal gesproken niet mogen staan met hun voertuig. Hierdoor bespaart u al €230! In overleg kunnen wij ook de weg laten afzetten door een TVM-ontheffing bij de gemeente aan te vragen.

Verhuisservice

Particuliere, zakelijke en senionerenverhuizingen.

Verhuisliftservice

Voor het verhuizen van uw (zware) spullen van en naar de bovenste verdiepingen.

Opslagservice

Tijdelijk en langdurig opslaan van uw spullen.

(De)montageservice

Professioneel monteren of demonteren van uw spullen.

Milieuvriendelijke verhuiswagens

Gebruik van verhuiswagens met minder CO2 uitstoot.

Ervaren en deskundige verhuizers

Vakbekwame professionals met verstand van zaken.

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2020 Berat Berat Transport & Verhuizingen. Website gemaakt door www.bedrukland.com