Verhuisservice

Particuliere, zakelijke en senionerenverhuizingen.

Verhuisliftservice

Voor het verhuizen van uw (zware) spullen van en naar de bovenste verdiepingen.

Opslagservice

Tijdelijk en langdurig opslaan van uw spullen.

(De)montageservice

Professioneel monteren of demonteren van uw spullen.

Milieuvriendelijke verhuiswagens

Gebruik van verhuiswagens met minder CO2 uitstoot.

Ervaren en deskundige verhuizers

Vakbekwame professionals met verstand van zaken.

Beste service garantie.
Voordelige tarieven
Goed verzekerd tijdens de verhuizing.

Welkom op onze website! 

Berat Transport & Verhuizingen is een verhuisbedrijf die gevestigd is in Amsterdam en verhuizingen verricht door heel Nederland en Europa. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Wij garanderen u dat uw spullen op de beste wijze worden vervoerd. Ons motivatie, doorzettingsvermogen en servicekwaliteit hebben daarom ook de klantentevredenheid gemaximaliseerd. Als we naar onze 11-jarige geschiedenis kijken, is het feit dat wij talloze positieve referenties hebben een bewijs van hoe zorgvuldig wij ons werk doen.

Berat Transport & Verhuizingen gaat ten alle tijden systematisch en secuur aan de slag. Vanaf het begin zult u zien hoe wij deskundig te werk gaan. Voor het inpakken en vervoeren van uw spullen beschikken wij over de benodigde materialen. Daarnaast worden al onze medewerkers met grote zorg geselecteerd. Medewerkers die niet alleen een expert zijn in hun vak, maar ook hun werk lief hebben en respecteren.

Particuliere klanten 

Verhuizen? Spannend, maar stressvol!

Een verhuizing plannen en uitvoeren is een stressvolle taak. Vooral als je er geen ervaring mee hebt. Om u van uw stress te verlossen, willen wij u graag van dienst zijn door uw verhuizing geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen.

Zakelijke klanten 

Verhuizen van uw inventaris

Het verhuizen van een bedrijf is geen gemakkelijke klus. Vooral als u nog het een of andere te regelen heeft voor uw bedrijf. Met jaren ervaring zijn wij als Berat Transport & Verhuizingen, u graag van dienst.

Ons team neemt uw verhuizing graag volledig uit handen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuizing van uw inventaris en kunt u zich bezig houden met uw bedrijf.

RECENSIES BERAT TRANSPORT

Super professioneel verhuisbedrijf! Onze spullen werden netjes ingepakt en er werd zorgvuldig opgelet om te voorkomen dat de vloer, muren en deuren in huis niet beschadigd werden. Ook onze piano werd heel netjes vervoerd. Communicatie vooraf over prijs en duur van de verhuizing was duidelijk en we zijn heel blij met het resultaat. Echt hele goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Alexandra Kesselring

Zoek niet verder als je zonder stress de verhuizing door wilt. De mannen zijn heel professioneel, secuur en stipt. Je kunt hier met een gerust hart je inboedel aan overlaten. Een paar schilderijen werden voor de zekerheid nog extra ingepakt. Als ik weer ga verhuizen bel ik ze direct weer!

Christian Clerx

Onze  contactgegevens

Adres

Tolstraat 74, 1073 SE Amsterdam, Nederland

KVK & BTW

BTWNUMMER: NL002440159B24
KVK-AMSTERDAM: 52974871

Zend ons een bericht

    WordPress Theme built by Shufflehound. © 2020 Berat Berat Transport & Verhuizingen. Website gemaakt door www.bedrukland.com