OVER ONS

Van 2009 tot heden

Over ons

    

Algemeen

Berat Transport, dat in 2009 de verhuissector betrad, is erin geslaagd om in korte tijd met zijn kwaliteiten in één van de beste binnen de sector te behoren. Wij werken met het oog op klanttevredenheid en bieden daarvoor verhuizingen aan met moderne verhuiswagens met daarin deskundige en ervaren verhuisexperts. Ons bedrijf dat niet alleen particuliere en zakelijke verhuizingen uitvoert, maar ook transport en opslag van goederen verzorgd, doet dit volledig op eigen kracht. Wij maken geen gebruik van onderaannemers. Zo voorkomen wij dat u verschil in servicekwaliteit ervaart.

Van 2009 tot heden

Berat Transport startte in 2009 als transporteur van IKEA. Daarnaast verhuisden wij al op kleine schaal. Door de toenemende vraag naar verhuizingen, besloten wij onszelf te gaan specialiseren in de verhuissector. Door de jaren heen bouwden wij ervaring op. Vandaag de dag zijn wij een professioneel verhuisbedrijf met een brede wagenpark. Daarnaast hebben wij vakbekwame en enthousiaste medewerkers. Verhuizers die niet alleen een expert zijn in hun werk, maar ook hun werk lief hebben en respecteren.

Wagenpark

Van een klein bestelbus naar een grootbakwagen. Met de jaren door wisten wij onze middelen te moderniseren. De verhuiswagens zijn niet alleen groter, maar ook veel praktischer. Daarnaast wisten wij jaren geleden een verhuislift aan te schaffen. Zo kunnen wij hedendaags al onze klanten extra diensten aanbieden.

Klantentevredenheid

De klant is koning. Dat weten wij allemaal. Maar dat is niet het enige doel van Berat Transport. Wij denken graag mee met de klant. Wij geven advies, houden contact en staan ten alle tijden klaar voor onze voormalige klanten, dag en nacht.

Om in contact te blijven met onze klanten, maken wij gebruik van verschillende social media, waaronder Facebook, Instagram en Google.

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2020 Berat Berat Transport & Verhuizingen. Website gemaakt door www.bedrukland.com